Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

La Festa Major 2015 recuperarà els Focs artificials i estrenarà nous espais

FESTA MAJOR LA LLAGOSTALa Junta de Govern d’avui dijous aprova el programa de la Festa Major 2015, que se celebrarà de l’11 al 14 de setembre. Enguany, molts aspectes de la Festa Gran han estat elaborats per la Comissió de Festa Major.

Aquest any hi ha dues novetats destacades, la recuperació dels Focs artificials de fi de festa i el canvi d’escenaris. Pel que fa a la programació, manté els eixos dels darrers anys, amb l’Engreskada com a gran element participatiu de la ciutadania.

Tot i que bona part del programa de Festa Major ja estava confeccionat abans de la celebració de les eleccions del passat mes de maig, el nou equip de govern ha volgut complir amb una de les seves promeses electorals i recuperar els Focs artificials el darrer dia de Festa Major. El regidor de Cultura, Mariano García, ha destacat la feina de la nova Comissió de Festa Major i la Comissió Jove, que “han estat treballant pràcticament durant sis mesos amb moltes hores de reunió i molta feina”.

L’altre novetat serà el canvi d’ubicació d’alguns escenaris. El més visible serà l’eliminació de l’entarimat del carrer de l’Estació. Molts dels actes que es feien en aquest lloc es traslladaran a la plaça d’Antoni Baqué, que veurà ampliat l’espai escènic. Un altre espai que canvia és l’Espai Jove, que deixarà d’instal·lar-se al costat del recinte firal i ho farà a la plaça de l’alcalde Sisó Pons, ocupant tota la zona exterior del Centre Cultural. Aquest lloc també serà l’escenari del Festival de Fi de Festa.

La programació d’activitats presenta poques variacions respecte a edicions anteriors. L’Engreskada, amb la competició entre Saltats i Volats tornarà a ser la gran protagonista dels quatre dies de Festa Major. Les dues colles hauran d’anar superant les proves que han preparat els membres de l’Engreskada amb l’objectiu que tothom passi una bona Festa.

El programa de la Festa Major de 2015 es publicarà durant els primers dies del mes d’agost al web municipal www.llagosta.cat i es distribuirà per les llars de la nostra localitat dies abans de la celebració.

Podeu descarregar el programa en aquest enllaç

Publicitat

Publicitat

Més notícies