Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

Podemos la Llagosta planteja a la seva assemblea oberta diversos temes locals i nacionals

Foto: Facebook Podemos la Llagosta
Foto: Facebook Podemos la Llagosta

El Círculo Podemos la Llagosta va celebrar divendres una assemblea oberta a la plaça d’Antoni Baqué. Durant l’acte es van tractar diversos temes tant d’àmbit local com nacional.

Podemos a la Llagosta va informar sobre el procés intern per decidir la seva participació als comicis del proper 27 de setembre, un procés que finalitzava dissabte. El membres del partit a la nostra localitat van exposar les seves opinions personals sobre aquesta qüestió. L’Assemblea Ciutadana de Podem a Catalunya ha decidit finalment formar part de la candidatura Catalunya Sí Que Es Pot.

A l’assemblea de divendres, els membres de Podemos van explicar el projecte Regidor 18. L’objectiu del Círculo Podemos és actuar com si fossin un regidor des de fora de l’Ajuntament, aportant idees i fent crítiques de la gestió del govern municipal. El secretari general de Podemos la Llagosta, Manolo López, ha indicat “que es tracta de fer una oposició constructiva des de fora del Consistori”.

Els representants del Círculo Podemos la Llagosta han comentat que l’assemblea de divendres no va ser molt participativa i que no es van plantejar nous temes, més enllà dels previstos inicialment. Podemos sí que va anunciar que aquest dimecres es reuniria amb l’Ajuntament de la Llagosta per tractar dos temes: les beques menjador durant el temps d’estiu i els comptes municipals.

Publicitat

Publicitat

Més notícies