Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Podemos de la Llagosta celebrarà divendres una assemblea a la plaça d’Antoni Baqué

El Círculo Podemos la Llagosta celebrarà divendres una assemblea a la plaça d’Antoni Baqué. L’acte, obert a tota la ciutadania, començarà a les vuit de la tarda.
Durant l’assemblea, es parlarà del posicionament de Podemos davant de les eleccions autonòmiques catalanes del 27 de setembre.

Els membres de Podemos la Llagosta també explicaran el projecte Regidor 18. L’objectiu és actuar com un regidor des de fora de l’Ajuntament, aportant idees i fent crítiques de la gestió del govern municipal, segons indiquen des de Podemos.

A més, durant l’assemblea, Podemos donarà compte de les accions que ha portat a terme a la Llagosta en quant a gestions a l’Ajuntament. També està previst recollir idees i demandes dels assistents per tractar nous temes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies