Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El CE Fondistes tanca la temporada amb la marxa nocturna al Poblat Ibèric Les Maleses

Fotografia: CE Fondistes / Vicente Alonso
Fotografia: CE Fondistes / Vicente Alonso

El Club Esportiu Fondistes de la Llagosta va tancar l’actual temporada amb una sortida nocturna d’estiu. Enguany va ser la tercera edició i a diferència d’altres anys, que es feia una sortida corrent, en aquesta ocasió va ser una marxa fins al Poblat Ibèric Les Maleses de la Serralada Marina, al terme municipal de Montcada i Reixac. L’activitat va tenir lloc el passat divendres.

En total van acomiadar la temporada uns 13 membres del club que van fer el recorregut total de 19 quilòmetres després de cinc hores. Concretament van trigar unes dues hores per pujar fins al Poblat Ibèric; un cop allà van fer un sopar plegats de gairebé una hora; i per baixar ho van fer en unes dues hores més.

Les anteriors dues edicions, els membres dels Fondistes havien fet la sortida nocturna però corrent fins a la platja de Sant Adrià de Besòs. En aquesta ocasió l’entitat va decidir canviar i van acabar satisfets amb la marxa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies