Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

Óscar Rodríguez i Silvia Segura guanyen Els 10 de la Llagosta

Óscar Rodríguez, del Ríos Running de les Franqueses, i Silvia Segura, de les Tortugues de la Garriga, han estat els guanyadors de la 29a edició de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta. La prova, de 10 quilòmetres, ha comptat amb un total de 670 corredors.

Óscar Rodríguez després de creuar la meta.
Óscar Rodríguez, després de creuar la línia d’arribada.

La categoria masculina ha estat disputada fins a la recta final del carrer de l’Estació. Rodríguez s’ha imposat amb un temps de 32 minuts i 50 segons. El segon classificat, Jaume Domingo (California Sports), ha entrat a 6 segons del guanyador, mentre que el tercer ha estat Benito Ojeda (Adidas–Domingo Catalán) amb un temps de 33 minuts i 12 segons.

En categoria femenina, Segura ha estat la clara dominadora de la prova. L’atleta vallesana ha guanyat amb un temps de 40 minuts i 21 segons. La disputa del segon lloc ha estat més ajustada en la recta final. Per 16 segons, s’ha imposat Eva Martos (CA Canovelles), que ha fet una marca de 42 minuts i 8 segons, i el tercer lloc ha estat per a Vanesa Sancho (Ríos Running de les Franqueses).

Els guanyadors locals de la prova llagostenca han estat Lluís Tort, que ha fet un temps de 36 minuts i 41 segons, i Adélie Reinaudo, amb 43 minuts i 50 segons.

_MG_3768Abans de la Cursa Popular s’ha disputat la Minicursa amb uns 200 corredors. L’organització de la prova, el CE Fondistes la Llagosta, que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta, s’ha mostrat satisfeta de la participació amb un total de 870 atletes entre les dues curses. A més, la prova de 10 quillòmetres ha comptat en diversos espais amb grups d’animació amb Lotokotó, la Charanga de los 60, la Colla Gegantera de la Llagosta i l’Associació de DJ’s la Llagosta. També molts veïns i veïnes de la Llagosta han sortit al carrer per animar els corredors.

Suport a Sergio Mármol

A les acaballes de la prova, un grup de persones ha corregut la recta final dels 10 quilòmetres llagostencs amb una pancarta en suport a Sergio Mármol, que és el jove que va ser apallissat el novembre passat a Malgrat de Mar. Entre els corredors, hi havia la mare de Sergio, Eva Hernando. El grup ha fet l’entrada a l’arribada entre els aplaudiments del públic.

Publicitat

Publicitat

Més notícies