Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Uns 700 atletes participaran diumenge en la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta

Uns 700 atletes prendran part diumenge en la 29a edició de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta, uns 150 menys que a l’edició passada. La prova, de 10 quilòmetres, està organitzada pel Club Esportiu Fondistes la Llagosta amb la col·laboració de l’Ajuntament. L’organització ha ampliat el període d’inscripcions per internet fins aquest divendres mitjançant el blog de l’entitat.

La sortida es farà, com és habitual, des del carrer de l’Estació a partir de les 10 hores. La cursa mantindrà el recorregut de les edicions passades, que està homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, i diversos carrers del municipi es tallaran al trànsit durant el matí. La prova comptarà amb animació al carrer de l’Estació, amb Lotokotó; a la plaça d’Antoni Baqué, amb la Charanga de los 60; a la plaça de Cinto Pagès, amb la Colla Gegantera de la Llagosta; i a la zona d’avituallament, al quilòmetre 5, amb l’Associació de DJ’s la Llagosta VIPS.

L’any passat, van guanyar la prova dos atletes del Club Esportiu Montornès, Iván Limia i Rus María Hernández. El rècord de la prova masculina es va assolir el 2014 per Omar Oughzif, de la Joventut Atlètica Sabadell, amb un temps de 30 minuts i 7 segons, mentre que en la categoria femenina es manté el temps de 2007 de la corredora holandesa Helen Hofstede amb 33 minuts i 35 segons. Enguany, s’espera la participació d’atletes d’elit catalans com Benito Ojeda, que va guanyar la cursa els anys 2008 i 2009 i, a l’edició passada, va ser segon.

La recollida de dorsals es podrà efectuar dissabte, entre les 16.30 i les 19.30 hores, a l’Institut Marina, o el mateix dia de la cursa de 8 a 9.15 hores.

La Minicursa tindrà lloc diumenge a partir de les 9.15 hores i comptarà amb tres recorreguts, segons l’edat, amb 400, 1.000 i 1.500 metres. Enguany, es donaran més premis als participants.

Publicitat

Publicitat

Més notícies