Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Oberta la inscripció per a la 29a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta

El Club Esportiu Fondistes de la Llagosta ha obert avui el període d’inscripcions per participar a la 29a edició de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta. Les persones interessades es poden inscriure únicament per internet al blog de l’entitat (fondisteslallagosta.blogspot.com.es). L’organització preveu un màxim de 1.000 participants. El període d’inscripcions es tancarà el 14 d’abril o quan s’arribi als 1.000 inscrits.

La cursa, de 10 quilòmetres, se celebrarà el 17 d’abril i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta. La sortida es farà, com és habitual, des del carrer de l’Estació. La cursa mantindrà el recorregut de les edicions passades, que està homologat per la Federació Catalana d’Atletisme.

Les inscripcions per a les minicurses també es poder fer en línia al blog dels Fondistes o presencialment al Forn de Pa Ribas, situat a l’avinguda del Primer de Maig.

Publicitat

Publicitat

Més notícies