Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

Pinzellades de Festa Major, d’Andrés Ortiz, serà la imatge del cartell de la Festa Major de 2015

Premsi cartell 010
Ortiz, al centre, juntament amb l’alcalde, Óscar Sierra (esquerra), i el regidor Mariano García (dreta)

El cartell Pinzellades de Festa Major, d’Andrés Ortiz Olmo, serà la imatge de la Festa Major de la Llagosta de 2015. Ortiz, veí de Tiana i enginyer de disseny industrial de professió, ha estat el guanyador del concurs de cartells convocat per l’Ajuntament de la Llagosta, que enguany arribava a la seva setena edició.

Tant l’obra guanyadora com les altres dues finalistes s’han donat a conèixer aquest vespre en un acte a la sala de plens del consistori. Pinzellades de Festa Major ha obtingut 414 vots dels 626 que, en total, ha efectuat enguany la ciutadania a través de l’OAC i el web 08CENTVINT. El cartell mostra diverses imatges característiques tant de la fesomia del municipi com de la Festa Major, com ara els Gegants, la font de l’avinguda Onze de Setembre o el correfoc del grup de diables. Totes aquestes il·lustracions es poden veure, tal i com diu el títol, rere d’unes pinzellades de colors ben vius. A més d’esdevenir l’autor del cartell oficial de la gresca, Andrés Ortiz s’ha endut un premi de 500 euros.

Premsi cartell 013
Els tres finalistes (d’esquerra a dreta): Tots a la Festa, Pinzellades de Festa Mjaor i Ojocuidado

El segon classificat, amb 190 vots, ha estat el disseny Ojocuidado de Raúl Peñas, que ha guanyat 200 euros, i el tercer premi ha estat per l’obra Tots a la Festa d’Alejandro García, que ha obtingut 22 vots i 100 euros de recompensa.

En aquesta edició s’han presentat 11 obres. Les tres imatges finalistes han estat seleccionades per un jurat expert, i posteriorment han estat sotmeses a un procés de votació popular, que va finalitzar divendres. De les dues vies habilitades per votar, el web ha estat la més utilitzada, amb un total de 586 votacions, mentre que l’OAC ha rebut les 40 restants.

Publicitat

Publicitat

Més notícies