Dissabte, 20 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

La Quarta Setmana del Teatre de la Llagosta es preveu per a l’octubre

Un dels moments de la mostra de 2012.
Un dels moments de la mostra de 2012.

La Quarta Setmana del Teatre de la Llagosta es farà a l’octubre i no pas el juny com havia succeït en els darrers anys. Aquesta ha estat una decisió de la Comissió de la Setmana del Teatre que ha considerat posposar la data de la setmana teatral per a la tardor com a causa del gran nombre d’activitats que hi ha abans de l’estiu. D’aquesta manera es busca potenciar un increment d’espectadors durant el gruix d’espectacles que es preveuen.

El programa de la setmana cultural llagostenca dedicada al teatre encara s’està enllestint i presentarà diverses novetats que encara no s’han volgut desvetllar. A més, encara estan també per determinar els dies concrets en què tindrà lloc la setmana teatral llagostenca. L’objectiu dels organitzadors és consolidar la Setmana del Teatre com un referent al Vallès Oriental i a Catalunya.

La Setmana del Teatre es va encetar amb la primera edició el juny de 2012 i des d’aleshores s’ha guanyat un espai dins el municipi llagostenc amb activitats relaciones amb les arts escèniques. En anteriors edicions van passar per la Llagosta actors de renom com Sergi López el 2012, Berto Romero el 2013 o Alberto San Juan el 2014.

Publicitat

Publicitat

Més notícies