Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Ja es pot votar per escollir el cartell de la Festa Major de 2015

Des d’avui i fins al dia 19 de juny es pot votar per escollir el cartell de la Festa Major de la Llagosta de 2015. Els interessats poden participar en aquesta votació de dues maneres o bé anant a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o bé mitjançant aquest web. Els tres cartells finalistes són Tots a la Festa, Ojocuidado i Pinzellades de Festa Major.

El resultat de la votació es donarà a conèixer el dia 22 de juny a dos quarts de vuit del vespre a la sala de plens de l’Ajuntament en un acte durant el qual es procedirà al lliurament de premis. El Consistori ha establert un premi de 500 euros per al cartell guanyador, de 200 per al segon classificat i de 100 per al tercer.

Publicitat

Publicitat

Més notícies