Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Ja es coneixen les obres finalistes per escollir el cartell de Festa Major

L’Ajuntament de la Llagosta ha donat a conèixer avui les tres obres finalistes que opten a convertir-se en la imatge de la Festa gran de la Llagosta. Al certamen s’han presentat onze treballs.

El jurat del Concurs de cartells Festa Major 2015 s’ha reunit aquest matí per obrir els sobres que contenien les obres participants. Els cartells finalistes són Tots a la Festa, Ojocuidado i Pinzellades de Festa Major.

El divendres 5 de juny s’obrirà un procés de participació ciutadana a través de votacions al web i a l’edició en paper de l’informatiu 08CENTVINT, així com a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, que decidirà el cartell guanyador, el segon i el tercer premi. Les votacions es podran fer fins el 19 de juny.

El resultat de la votació i el lliurament de premis tindrà lloc el dia 22 de juny a dos quarts de vuit del vespre a la sala de plens. L’Ajuntament de la Llagosta ha establert un premi de 500 euros per al cartell guanyador, de 200 per al segon classificat i de 100 euros per al tercer.

Publicitat

Publicitat

Més notícies