Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

El període de presentació d’obres per al concurs de cartells de la Festa Major finalitza demà

Demà, finalitza el període de presentació d’obres per al concurs per escollir el cartell de la Festa Major de 2015 que organitza l’Ajuntament de la Llagosta. La participació és oberta tant a professionals com a artistes novells majors de 16 anys. Les obres han de ser inèdites. Cada participant només pot lliurar una obra i presentar-la tant en suport rígid i format DIN A3 com en suport digital. Els dissenys han d’anar signats amb un pseudònim.

El jurat estarà format per professionals del disseny gràfic, representants dels mitjans de comunicació comarcals i membres de l’organització. La selecció de les tres obres finalistes es farà divendres a la sala de plens de l’Ajuntament.

Del 5 al 19 de juny, s’obrirà un procés de participació ciutadana a través de votacions al web i a l’edició en paper de l’informatiu 08CENTVINT, que decidirà el cartell guanyador, el segon i el tercer premi. El resultat de la votació i el lliurament de premis tindrà lloc el dia 22 de juny a dos quarts de vuit del vespre a la sala de plens.

S’ha establert un premi de 500 euros per al cartell guanyador, de 200 per al segon classificat i de 100 per al tercer.

Publicitat

Publicitat

Més notícies