El període de presentació d’obres per al concurs de cartells de la Festa Major finalitza demà

0
86

Demà, finalitza el període de presentació d’obres per al concurs per escollir el cartell de la Festa Major de 2015 que organitza l’Ajuntament de la Llagosta. La participació és oberta tant a professionals com a artistes novells majors de 16 anys. Les obres han de ser inèdites. Cada participant només pot lliurar una obra i presentar-la tant en suport rígid i format DIN A3 com en suport digital. Els dissenys han d’anar signats amb un pseudònim.

El jurat estarà format per professionals del disseny gràfic, representants dels mitjans de comunicació comarcals i membres de l’organització. La selecció de les tres obres finalistes es farà divendres a la sala de plens de l’Ajuntament.

Del 5 al 19 de juny, s’obrirà un procés de participació ciutadana a través de votacions al web i a l’edició en paper de l’informatiu 08CENTVINT, que decidirà el cartell guanyador, el segon i el tercer premi. El resultat de la votació i el lliurament de premis tindrà lloc el dia 22 de juny a dos quarts de vuit del vespre a la sala de plens.

S’ha establert un premi de 500 euros per al cartell guanyador, de 200 per al segon classificat i de 100 per al tercer.

Publicitat