Divendres, 29 març 2024
15.9 C
La Llagosta

S’obren els quatre centres electorals de la Llagosta amb normalitat

eleccions municipals 2015La jornada electoral a la Llagosta ha començat a les 9 h amb normalitat. Els quatre centres electorals han obert sense cap incidència. Un total de 9.613 veïns de la Llagosta tenen dret a vot en les eleccions municipals 2015 de la Llagosta. Els col·legis electorals tancaran les portes a les 20 h.

La Llagosta compta amb quatre col·legis electorals i nou seccions. Al Col·legi Joan Maragall podran votar les persones que visquin a les seccions sisena, setena i vuitena. Les seccions primera i segona tindran les seves meses electorals al pati nord de l’Escola Sagrada Família. Al Col·legi les Planes, hi haurà les seccions tercera i quarta, mentre que el Centre Cultural acollirà les seccions cinquena i novena.

Un total de set candidatures participen a la Llagosta en aquestes eleccions municipals: el Partit dels Socialistes de Catalunya, Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa, Convergència i Unió, el Partit Popular, Ciutadans, Esquerra Republicana i Unión Progreso y Democracia.

Ràdio La Llagosta Emissora Municipal oferirà a partir de les 20.30 h un programa especial amb els resultats i les entrevistes amb els set alcaldables. Abans, a les 20 h, es farà un butlletí informatiu sobre el desenvolupament de la jornada electoral. A més, mitjançant l’informatiu digital 08CENTVINT i la pàgina web de l’Ajuntament de la Llagosta es farà seguiment de la jornada amb les dades de participació de les 14 h i 18 h, i també per les seves xarxes socials respectives de twitter i facebook.

Publicitat

Publicitat

Més notícies