Dijous, 25 abril 2024
14 C
La Llagosta

El PSC iniciarà aquesta setmana una ronda de reunions amb els altres partits

El Partit dels Socialistes de la Llagosta iniciarà aquesta setmana una ronda de converses amb les altres formacions que van obtenir representació municipal a la nostra localitat en les eleccions de diumenge. Els socialistes volen iniciar el proper mandat amb un govern estable i, per això, amb el seu programa electoral per davant, volen estudiar amb els altres partits possibles pactes.

El PSC parlarà amb tothom per vulgui treballar per millorar la Llagosta i que vulgui enriquir amb les seves propostes el programa socialista, tot i que deixa clar que amb algunes formacions estan ideològicament més a prop que amb altres.

La comissió executiva local del PSC es va reunir dilluns per analitzar els resultats de les eleccions i establir les línies de treball prèvies al ple d’investidura del 13 de juny, on els regidors prendran possessió del càrrec i s’escollirà l’alcalde. La primera decisió que va prendre és, com a força més votada, iniciar la ronda de negociacions amb els altres partits. En aquest sentit, el primer secretari del PSC a la Llagosta, Antonio Rísquez, ja ha mantingut una primera conversa amb representants de totes les forces per coordinar una ronda de reunions i conèixer el seus posicionaments inicials.

El cap de llista del PSC, Óscar Sierra, ha confirmat que iniciaran “una ronda de reunions amb totes les formacions que tindran representació municipal el proper mandat a la Llagosta”. Sierra ha explicat que volen iniciar el mandat “amb un govern amb majoria absoluta”, però també contemplen altres escenaris.

El cap de llista del PSC ha recordat que ideològicament estan més a prop d’uns partits que d’altres. Respecte a la possibilitat d’arribar a un acord amb ICV-EUiA, Óscar Sierra ha dit que no descarta cap pacte. Sierra ha remarcat la “cordialitat que hi ha hagut entre totes les formacions després de les eleccions amb felicitacions a diverses bandes”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies