Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Es tanquen els centres electorals de la Llagosta sense incidències

eleccions 2A les 20 h han tancat els col·legis electorals a la Llagosta amb normalitat. Durant la jornada electoral no s’ha registrat cap incidència al municipi des que van obrir-se els quatre centres electorals a les 9 h. D’aquesta manera ja s’han tancat les portes del Col·legi Joan Maragall, l’Escola Sagrada Família, el Col·legi les Planes i el Centre Cultural.

El Ministeri de l’Interior ha donat a conèixer dues dades de participació a la Llagosta. A les 14 h havien anat a votar a la nostra localitat un 32,9% dels electors, una dada lleugerament per sobre de la registrada a la mateixa hora l’any 2011, que va ser del 32,19%. A les 18 h a la Llagosta havien votat 4.109 persones, 144 més que el 2011. L’índex de participació era a aquella hora del 42,74%, gairebé dos punts més que ara fa quatre anys.

Els Serveis Informatius Ràdio La Llagosta Emissora Municipal els oferirem a partir de les 20.30 h un programa especial amb els resultats i les entrevistes amb els set alcaldables. A més, mitjançant l’informatiu digital 08CENTVINT i la pàgina web de l’Ajuntament de la Llagosta s’està fent seguiment de la jornada electoral, i també per les seves xarxes socials respectives de Twitter i Facebook.

Publicitat

Publicitat

Més notícies