Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Els set alcaldables debaten sobre les seves propostes electorals

Debat electoral 08centvint 1 L’estat econòmic de l’Ajuntament, la recuperació de la gestió del servei d’aigua potable, el polígon industrial o la creació de zones verdes van ser alguns dels temes que van tractar ahir els set candidats a l’alcaldia de la Llagosta durant el debat organitzat per Ràdio la Llagosta i l’informatiu 08CENTVINT.

Óscar Sierra pel PSC; Alberto López per ICV-EUiA; Mireia Egea per CiU; Jaume Bonallach pel PP; Jordi Sabanza per Ciutadans; Xavier Cols per ERC; i Bartolomé Fraile per UPyD, van debatre durant dues hores sobre les seves propostes electorals.

El debat es va estructurar en diferents blocs: economia i ocupació; territori; convivència, civisme i neteja; acció social; cultura, esports i joventut; gent gran, salut i educació i un darrer per demanar el vot. Cadascú dels candidats va poder exposar les seves propostes durant un minut en cada un dels blocs temàtics i contrarestar els seus programes electorals.

Tots van coincidir en la necessitat de potenciar el polígon industrial, la futura zona econòmica de Can Pere Gil o la importància de la projectada estació intermodal de mercaderies. Altres qüestions que van generar consens van ser la creació d’un centre de dia per a la gent gran o treballar per tenir un nou centre d’assistència primària.

Un dels temes més debatuts va ser la situació econòmica municipal. Mentre que l’actual alcalde, Alberto López, va defensar el treball fet per sanejar el comptes de l’Ajuntament, altres caps de llista consideren que cal disminuir la despesa municipal i que l’actual equip de govern deixarà un elevat deute.

Escolteu el debat

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies