Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

UPyD titlla de “preocupants” els comptes de l’Ajuntament de la Llagosta

upyd acte dijous centre culturalEl candidat a l’alcaldia d’UPyD a la Llagosta, Bartolomé Fraile, ha titllat de preocupants els comptes de l’Ajuntament de la Llagosta. Ho ha dit durant el míting de campanya que ha tingut lloc aquest dijous a la tarda al Centre Cultural. UPyD ha presentat el seu programa electoral que s’ha centrat l’atenció en els primers dies de campanya en l’economia.

Bartolomé Frailé ha remarcat com un dels eixos principals del seu programa la situació econòmica de l’Ajuntament de la Llagosta i la necessitat de sanejar els comptes endeutats, segons ha dit, del municipi. Entre les propostes que des d’UPyD han remarcat són la rebaixa del sou de l’alcalde a 2.200 euros nets al mes i eliminar la figura del polític alliberat. No tenim ingressos insuficients, per tant, la despesa s’ha de controlar. I els polítics hem de donar exemple i la proposta és que l’alcalde rebi 2.200 euros al mes nets, que segur que no passa fam, ha proposat el candidat a l’alcaldia d’UPyD.

Durant el míting al Centre Cultural Bartolomé Fraile també ha criticat que no s’hagi trobat una solució sobre el cas Valentine després de la sentència del Tribunal Suprem que declarava nul·la la modificació del Pla General Metropolità que requalificava la zona verda de Can Milans en zona industrial al nucli de Montcada i Reixac, però que estar a pocs metres del terme municipal de la Llagosta.
UPyD ha explicat que continuarà informant a peu de carrer el programa electoral de la formació amb l’objectiu de governar a la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies