Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

CiU promet la creació de cinc empreses noves cada any al polígon industrial de la Llagosta

acte divendres ciuConvergència i Unió de la Llagosta ha promès la creació de cinc empreses noves cada any al polígon industrial. La mesura està dins d’un procés de reactivació econòmica local que CiU vol posar en pràctica si governa a l’Ajuntament de la Llagosta. L’alcaldable convergent, Mireia Egea, ha presentat els 18 punts principals del programa electoral local amb l’assistència del conseller d’Indústria i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig. L’acte ha tingut lloc aquest divendres a la seu de la Fundació Agrària i Cultural.

La candidata llagostenca de CiU considera clau la reactivació econòmica local mitjançant el polígon industrial i és l’eix principal del programa que presenta. “Cinc empreses cada any és un objectiu molt ambiciós i potser només aconseguim quatre cada any, però benvingudes seran. És prioritari perquè és l’única manera de treure a la Llagosta l’índex d’atur que tenim tan elevat”, ha dit l’alcaldable convergent, Mireia Egea. Per atraure les empreses Egea ha destacat la necessitat de fer rebaixes fiscals i com a contrapartida aconseguir un percentatge de nous treballadors que siguin de la Llagosta.

El conseller d’Indústria i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig, ha valorat positivament el programa electoral llagostenc i ha remarcat l’aposta per la creació d’ocupació mitjançant “l’impuls públic i el lideratge privat”, ha dit Felip Puig. En aquest sentit el conseller d’Indústria i Ocupació de la Generalitat ha criticat la gestió econòmica que s’ha imposat a l’Ajuntament de la Llagosta amb “visions de molta política de subsidi i molt poca dinamitzadora de l’activitat econòmica”.

Altres propostes que ha destacat la convergent Mireia Egea del seu programa electoral ha estat la gratuïtat dels llibres de text escolars a famílies a partir del segon fill i a les monoparentals; la creació de sistemes de comunicació directa amb la ciutadania; el trasllat del mercat setmanal a l’avinguda Onze de Setembre i al carrer Estació, cantonada amb el carrer Caldes; la conversió del Casal d’Avis en Centre de Dia i la construcció d’un nou Centre d’Assistència Primària.

El proper acte de campanya de CiU a la Llagosta serà aquest diumenge amb una carpa informativa a l’avinguda Onze de Setembre de 10 a 14 h i properes petites trobades amb diversos ciutadans del municipi.

Publicitat

Publicitat

Més notícies