Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

CDC de la Llagosta tanca la seva seu del carrer de Sant Josep

Convergència Democràtica de Catalunya tanca la seva seu a la Llagosta, situada al número 29 del carrer de Sant Josep. El partit ha adduït problemes econòmics per prendre aquesta decisió. El tancament serà oficial el primer dia del mes de juliol.

Convergència va obtenir a les passades eleccions locals un sòl regidor, davant els dos dels anteriors comicis. Això ha provocat un descens dels ingressos provinents de les aportacions de l’Ajuntament als grups municipals. Davant aquesta situació, el partit nacionalista ha acordat deixar de tenir un local com a seu. Ara, Convergència buscarà la cessió d’algun espai de forma temporal fins que la situació canviï. Així ho ha confirmat la presidenta local de Convergència Democràtica de Catalunya, Mireia Egea, qui ha indicat que “no són ni el primer partit ni l’únic qu no tenen seu a la Llagosta”. La màxima responsable de CDC a la Llagosta diu que continuarà treballant igual que fins ara.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies