Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

Les bèsties de foc van encendre la Llagosta durant la Trobada de les Llagostes de l’Avern

Moment de la 2a Trobada de Bestiari de Foc
Moment de la 2a Trobada de Bestiari de Foc

Set bèsties de foc van participar dissabte a la trobada organitzada per la colla de diables Les Llagostes de l’Avern. La festa va començar a les cinc de la tarda amb la plantada de les mascotes dels diables, acompanyats per la Torradeta, la llagosta gegant de la nostra localitat.

Els visitants van poder veure a l’Espurna, la bèstia de la colla llagostenca, el Bitxo del Torrent Mitger de Terrassa, el Gos Cancerver de Canovelles, el Drac Joan de Montcada i Reixac, la Tita de Piera, el Ceballot de Montornès i la Maru, la mascota del Mercat Municipal de la Llagosta.

Després de la plantada, va començar la cercavila pels carrers de la Llagosta fins a la plaça de la Sardana. Allà es va fer una exhibició de foc. La bèstia de Les Llagostes de l’Avern va dansar el Ball de l’Espurna. La cap de colla de Les Llagostes de l’Avern, Núria Zardoya creu que “tot va sortir bé i l’espectacle va valer la pena”. El final de la segona Trobada de Bèsties de Foc de la Llagosta va anar a càrrec del grup de rock llagostenc Supernova.

Publicitat

Publicitat

Més notícies