Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

C’s proposa un Ajuntament més transparent

Ciutadans (C’s) proposa més  transparència en els pressupostos de l’Ajuntament de la Llagosta. L’agrupació local de C’s ha organitzat divendres, dissabte i diumenge una carpa informativa a l’avinguda Onze de Setembre per presentar el seu programa municipal a la ciutadania.

El cap de llista de C’s la Llagosta, Jordi Sabanza, ha remarcat la bona acollida que està tenint la formació local. En els primers dies de campanya electoral C’s remarca la necessitat d’un pressupost municipal transparent, la millora de la neteja dels carrers i treballar per evitar els actes incívics. En l’inici de campanya incidim en un Ajuntament més transparent amb el seu pressupost, que sigui clar. I la gent ens pregunta molt sobre la brutícia i les conductes incíviques, valora Sabanza.

C’s la Llagosta ha previst organitzar diàriament una carpa informativa a l’avinguda Onze de Setembre fins al 22 de maig, excepte el 21 de maig que estarà al carrer Estació, amb l’objectiu de recollir propostes i explicar el seu programa electoral.

Publicitat

Publicitat

Més notícies