Divendres, 26 abril 2024
15.6 C
La Llagosta

Comença la campanya electoral dels comicis municipals del 24 de maig

La campanya de les eleccions municipals ja està en marxa. Els carrers de la Llagosta han aparegut aquest matí amb els cartells d’algunes de les formacions, mentre que altres els penjaran en les properes hores.

A la Llagosta, en aquesta ocasió, es presenten set candidatures, la del Partit dels Socialistes de Catalunya, encapçalada per Óscar Sierra; la d’Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa, amb Alberto López; la de Convergència i Unió, amb Mireia Egea; la del Partit Popular, amb Jaume Bonallach; la de Ciutadans, amb Jordi Sabanza; la d’Esquerra Republicana, amb Xavier Cols; i la d’Unión Progreso y Democracia, amb Bartolomé Fraile.

Durant aquests dies, es faran a la Llagosta diversos actes electorals. El Partit dels Socialistes organitzarà dos mítings, un el dia 16 i un altre el 22. A més, instal·larà carpes informatives en diversos punts del municipi. El PSC muntarà una taula informativa demà dissabte i diumenge durant tot el dia al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre. El candidat també respondrà durant aquests dies totes les preguntes que li faci la ciutadania via whatsapp.

Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa també posarà taules informatives durant els propers dies. Demà, d’11 a 13.30 hores, hi haurà una a l’avinguda de l’Onze de Setembre al costat de les palmeres, i diumenge, una altra al Parc Popular en el mateix horari. Els dies 17 i 21 de maig, ICV-EUiA organitzarà mítings i el dia 22, una xerrada-cafè amb Alberto López. A més, la coalició també farà trobades digitals amb diversos membres de la candidatura per respondre les preguntes dels veïns.

Convergència i Unió sortirà al carrer amb paradetes informatives, però encara no ha confirmat ni els llocs ni els dies. CiU farà el seu acte central de campanya el dia 15 a la Fundació Agrària i Cultural.

El Partit Popular en principi no té previst organitzar cap acte.

Ciutadans també muntarà taules informatives. Avui, hi haurà una a partir de les cinc de la tarda al passeig de l’avinguda de l’Onze de setembre amb la cruïlla amb el carrer de la Florida. Demà dissabte, hi haurà una altra al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre i diumenge, una altra.

Ciutadans no ha confirmat encara els mítings que farà, ja que encara no ha rebut la corresponent notificació de la Junta Electoral sobre els llocs escollits.

Esquerra Republicana organitzarà dilluns un acte electoral.

Unión Progreso y Democracia organitzarà demà un míting a partir de les set de la tarda a la plaça d’Antoni Baqué i un altre el dia 14 a la mateixa hora al Centre Cultural.

El candidat del PSC, Óscar Sierra, ha dit que afronten la campanya amb molta il·lusió. Sierra ha afegit que l’objectiu dels socialistes és recuperar el govern de la Llagosta.

El cap de llista d’ICV-EUiA, Alberto López, ha explicat que faran una campanya responsable i amb molta il·lusió. López ha assegurat que l’objectiu és revalidar la confiança de la ciutadania.

La candidata de CiU, Mireia Egea, ha explicat que faran una campanya austera amb l’objectiu de donar a conèixer les seves propostes i escoltar la gent. Egea espera millorar els resultats obtinguts el 2011 i formar part del nou govern local.

L’alcaldable del PP, Jaume Bonallach, ha dit que es presenta per guanyar les eleccions i ha destacat la força del seu partit.

El cap de llista de Ciutadans, Jordi Sabanza, ha dit que afronten aquesta cita amb il·lusió i ambició i amb l’objectiu d’aconseguir l’alcaldia per canviar les coses.

L’alcaldable d’UPyD, Bartolomé Fraile, ha recordat que no només treballen durant la campanya, sinó que porten tot l’any fent-ho. Fraile espera obtenir la màxima representació en el proper ajuntament.

08CENTVINT no ha pogut localitzar el candidat d’ERC, Xavier Cols, i per això, de moment, no els podem oferir les seves impressions.

Tant Ràdio la Llagosta com el periòdic 08CENTVINT faran un seguiment de la campanya electoral a la Llagosta. Durant els propers dies, els mantindrem informats sobre tots els actes que es facin al nostre municipi.

Publicitat

Publicitat

Més notícies