Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Podemos decideix no donar suport a cap candidatura a la Llagosta

El Círculo Podemos la Llagosta ha decidit no donar suport a cap candidatura en aquestes eleccions municipals. Així ho ha donat a conèixer en un comunicat de premsa en el que explica quin és el seu posicionament.

Podemos la Llagosta detalla que durant els darrers mesos, membres de la seva formació han mantingut contactes amb altres formacions polítiques, socials i persones a títol individual per parlar d’una possible candidatura d’unitat popular. Aquestes converses no van fructificar i, finalment, els membres de Podemos van decidir no integrar-se a cap candidatura.

Segons indiquen al seu comunicat, els principis que plantejaven eren molt distants al posicionament d’alguns dels participants a les converses. Per aquest motiu, ha estat impossible arribar a un acord.

Podemos ha avançat que no farà durant la campanya cap acte públic per no interferir en el seu desenvolupament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies