Dissabte, 20 juliol 2024
26.4 C
La Llagosta

Convergència i Unió a la Llagosta presenta demà la candidatura a les eleccions municipals

Convergència i Unió a la Llagosta presentarà demà dimarts a les 20 h la candidatura a l’alcaldia. L’acte, que tindrà lloc a la seu de la Fundació Agrària i Cultural, arriba després que la formació decidís suspendre el passat 20 d’abril la presentació de la candidata, Mireia Egea, com a mostra de condol pels esdeveniments succeïts a l’Institut Joan Fuster de Barcelona.

L’acte de demà comptarà amb la presència del portaveu convergent al Senat, Josep Lluís Cleries. A banda de la presentació de la candidatura, Convergència i Unió també té previst explicar el projecte per al municipi durant el proper mandat i obrir un torn de paraula perquè el públic pugui fer preguntes i suggeriments als membres de la llista.

Publicitat

Publicitat

Més notícies