Dimecres, 24 abril 2024
7.8 C
La Llagosta

UPyD ha donat a conèixer part del seu programa electoral

Fraile durant l'acte de precampanya
Fraile durant l’acte de precampanya

UPyD de la Llagosta ha fet aquest diumenge la presentació del seu programa electoral de cara als comicis locals del proper 24 de maig. A l’acte, el seu cap de llista, Bartolomé Fraile, ha destacat la recuperació de la gestió del servei municipal d’aigua i fer que s’acompleixi la sentència del Tribunal Suprem que declarava nul·la la modificació del Pla General Metropolità que requalificava la zona verda de Can Milans en zona industrial.

UPyD ha estat crític amb els anteriors equips de govern, concretament amb el fet que hi hagi regidors alliberats i amb el sou de l’alcalde. També s’ha mostrat contrari amb l’actual sistema de repartiment de subvencions a les entitats i ha proposat la creació d’una associació que les englobi a totes per gestionar-les.

El candidat a l’alcaldia per UPyD també ha criticat la política de la Generalitat en temes com el finançament que s’ha deixat de fer a les escoles bressol o el seu posicionament independentista.
Bartolomé Fraile ha dit que Unión Progreso y Democracia és una formació política jove però amb coratge i que defensa una Catalunya unida a Espanya i una Espanya integrada a la Unió Europea.

Tot i que estava anunciat, durant l’acte no s’ha fet la presentació pública dels dos membres de la llista que segueixen Fraile a la candidatura, Manuel Caro i de Manuel Rivadeneira.

Publicitat

Publicitat

Més notícies