Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

UPyD presenta diumenge part de la seva candidatura a les municipals

D'esquerra a dreta, Caro, Fraile, Ramon de Veciana, candidat d’UPyD a la residència de la Generalitat, i Rivadeniera.
D’esquerra a dreta, Caro, Fraile, Ramon de Veciana, candidat d’UPyD a la residència de la Generalitat, i Rivadeneira.

UPyD presentarà diumenge al matí a la plaça d’Antoni Baqué els tres primers membres de la seva candidatura a les eleccions municipals del proper 24 de maig. La formació ha preparat un acte que ha anomenat La Festa de la Democràcia.

La presentació començarà a les onze amb un espectacle de titelles infantil a càrrec de Risi Animaciones, també hi haurà jocs i altres activitats infantils. Al migdia, es farà la presentació dels tres primers de la llista d’UpyD: Bartolomé Fraile, candidat a l’alcaldia, seguit de Manuel Caro i de Manuel Rivadeneira.

Publicitat

Publicitat

Més notícies