Divendres, 26 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

Set candidatures prendran part als comicis municipals a la Llagosta

31Un total de set candidatures participaran a la Llagosta a les eleccions municipals del proper 24 de maig. En concret, hi prendran part les llistes del Partit dels Socialistes de Catalunya, d’Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa, de Convergència i Unió, del Partit Popular, de Ciutadans, d’Esquerra Republicana i d’Unión Progreso y Democracia.

Respecte a les eleccions municipals de 2011, hi ha una candidatura menys. En aquesta ocasió no es presenten ni Ciutadans Progressistes per la Llagosta, ni la Plataforma per Catalunya ni el PIBE, però sí que ho fan Unión Progreso y Democracia (UPyD) i Esquerra Republicana, que no van participar en els comicis de fa quatre anys.

El cap de llista del Partit dels Socialistes és Óscar Sierra, que relleva Antonio Rísquez. Alberto López repeteix com a candidat d’Iniciativa per Catalunya-Esquerra Unida. Mireia Egea torna a encapçalar la candidatura de Convergència i Unió, igual que Jaume Bonallach la del PP. Bartolomé Fraile és l’alcaldable d’UPyD, Xavier Cols és el d’Esquerra Republicana i Jordi Sabanza, el de Ciutadans, una formació que ara fa quatre anys tenia com a cap de llista Óscar Espinosa.

El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona publicava ahir els membres de les set candidatures.

Publicitat

Publicitat

Més notícies