Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Jaume Bonallach serà l’alcaldable del PP a la Llagosta

Jaume Bonallach en una imatge d'arxiu.
Jaume Bonallach en una imatge d’arxiu.

Jaume Bonallach serà l’alcaldable del Partit Popular de la Llagosta en les eleccions municipals del pròxim 24 de maig. Divendres passat el candidat llagostenc va ser presentat en un acte central de la direcció comarcal del PP del Vallès Oriental, que va tenir lloc a Llerona.

Jaume Bonallach repetirà per tercera vegada com a cap de llista dels populars al municipi. Bonallach és regidor de l’Ajuntament de la Llagosta des de l’any 2007. Segons informa l’alcaldable popular llagostenc, els membres de la llista de la candidatura ja estan definits i pròximament els farà públic. Tot i això ha avançat que el número 2 serà el president de la junta local del PP, José García, i com a número 3 hi haurà la independent María Crespo.

 

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies