Divendres, 29 març 2024
14.5 C
La Llagosta

Jorge Sabanza serà el candidat del PP a les eleccions del 28 de maig

Jorge Sabanza serà el cap de llista del Partit Popular (PP) a la Llagosta en les properes eleccions municipals. Sabanza és actualment regidor no adscrit a l’Ajuntament de la Llagosta després que ara fa uns mesos decidís deixar Ciutadans (Cs).

Jorge Sabanza va ser el candidat de Cs a l’alcaldia de la Llagosta en les eleccions del 2015 i del 2019. En les dues ocasions, va obtenir acta de regidor. Al mes de juliol de l’any passat, es va anunciar que repetiria com a cap de llista de la formació taronja, però, posteriorment, va deixar el partit “per discrepàncies amb la direcció”, segons ha recordat aquesta tarda.

El PP, que havia format part del govern local durant el mandat 2015-2019, no va obtenir representació en les eleccions municipals del 2019. “Aspirem a aconseguir tres regidors”, ha dit Sabanza. “Apostem per la creació d’un Centre de Dia, per la recollida porta a porta del cartró als comerços, per la millora del Parc Popular i per la creació de més zones d’aparcament”, ha detallat el candidat del PP.

El PP de la Llagosta ha avançat que el número 2 de la candidatura serà José María Fernández i el tres, Jordi Alcaraz.

Publicitat

Publicitat

Més notícies