Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

El Grup Parlamentari del PP vol que la Generalitat mantingui l’oferta educativa a la Llagosta

El Grup Parlamentari del Partit Popular de Catalunya ha presentat avui una proposta de resolució al Parlament per demanar al govern de la Generalitat que mantingui l’oferta actual de P-3 a la nostra localitat fins conèixer la demanda real una vegada es faci la preinscripció escolar. El PP també sol·licita que, en tot cas, s’elimini només una línia respectant la demanda i d’acord amb la comunitat educativa i l’Ajuntament de la Llagosta.

El Grup Parlamentari del PP atén així una petició del Partit Popular a la Llagosta, que li va comunicar la intenció inicial del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de tancar dues línies de P-3 a la nostra població. A l’exposició de motius, el PP argumenta la seva petició amb les mateixes dades que l’Ajuntament i la comunitat educativa ja han fet arribar a la Generalitat: l’augment de la ràtio, la natalitat del 2014 que fa necessari mantenir com a mínim sis aules o ajornar la decisió de quin centre es veurà afectat per aquesta mesura fins que finalitzi la preinscripció per al curs 2016-2017.

El Partit Popular també es mostra contrariat per la manera de comunicar aquestes decisions per part del Departament d’Ensenyament. La proposta de resolució s’ha registrat aquest matí al Parlament de Catalunya i ara seguirà el tràmit per poder decidir el seu debat o no en sessió plenària.

Publicitat

Publicitat

Més notícies