Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

CiU ajorna l’acte de presentació de la candidata a l’alcaldia Mireia Egea

Convergència i Unió a la Llagosta ha decidit suspendre l’acte de presentació de la candidata a l’alcaldia Mireia Egea, previst per aquesta tarda, arran dels esdeveniments succeïts a l’institut Joan Fuster de Barcelona, en què ha mort un professor a mans d’un alumne de 13 anys armat amb una ballesta.

Mireia Egea ha fet una piulada al seu compte de Twitter anunciant que ajornen la presentació “com a senyal de condol pels tràgics fets”. Egea ha assegurat a aquest mitjà que la seva formació intentarà celebrar l’acte abans que acabi el mes.

L’acte havia de tenir lloc a la seu de la Fundació Agrària i Cultural a les 20 h i comptava amb la intervenció del portaveu convergent al Parlament Jordi Turull.

Publicitat

Publicitat

Més notícies