Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Una cinquantena de persones commemoren l’aniversari de la Segona República al Centre Cultural

acte commemoració Segona RepúblicaUna cinquantena de persones han commemorat aquest divendres l’aniversari de la proclamació de la Segona República al Centre Cultural. Des de les 20 h l’equipament cultural del municipi ha acollit l’espectacle Més lluny encara de la companyia Catorzedabril. L’acte ha estat organitzat per la secció local d’Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) i el Casal Popular la República.

L’obra, que combina teatre, música i poesia, evoca escenes de la República, la Guerra Civil, el Franquisme i la Transició. Dalt de l’escenari, ha destacat Mònica Lucchetti, que ha encapçalat l’elenc d’actors que han interpretat l’espectacle.

Publicitat

Publicitat

Més notícies