Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

CiU la Llagosta presenta dilluns la seva candidata a les municipals

Imatge d'arxiu de Mireia Egea.
Imatge d’arxiu de Mireia Egea.

Convergència i Unió a la Llagosta presentarà dilluns la seva candidata a les eleccions municipals, Mireia Egea. L’acte tindrà lloc a la seu de la Fundació Agrària i Cultural, al número 27 del carrer Sant Josep, a partir de les 20 h. A l’acte intervindrà el portaveu de CiU al Parlament de Catalunya, Jordi Turull, i l’alcaldable, Mireia Egea.

Mireia Egea és regidora a l’Ajuntament de la Llagosta des de fa dotze anys i va ser escollida com a candidata per unanimitat el passat 10 de febrer en una assemblea de militants. Aquesta serà la quarta vegada que opta a l’alcaldia després de presentar-se el 2003, 2007 i 2011. Durant l’acte de presentació es donarà a conèixer alguns dels punts del seu programa electoral i també part dels membres de la candidatura.

Publicitat

Publicitat

Més notícies