Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

EUiA de la Llagosta i el Casal la República commemoren divendres l’aniversari de la Segona República

mesllunyEsquerra Unida i Alternativa (EUiA) de la Llagosta i el Casal Popular la República commemoren l’aniversari de la proclamació de la Segona República aquest divendres amb un acte cultural obert a la ciutadania.

A partir de les 20 h, el Centre Cultural acollirà l’espectacle Més lluny encara de la companyia Catorzedabril. L’obra combina teatre, música i poesia tot evocant escenes de la República, la Guerra Civil, el Franquisme i la Transició. Dalt de l’escenari, Mònica Lucchetti encapçala l’elenc d’actors que interpreten l’espectacle.

L’entrada és gratuïta, però s’acceptaran les aportacions voluntàries de les persones que així ho desitgin. L’aforament és limitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies