Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

Ciutadans Progressistes per la Llagosta no concorrerà a les eleccions municipals

Adelino Macías.
Adelino Macías.

Ciutadans Progressistes per la Llagosta (CPLL) no presentarà candidatura a les properes eleccions municipals. Així ho ha confirmat avui el seu portaveu a l’Ajuntament i cap de llista en els comicis anteriors, Adelino Macías.

Macías ha indicat que no es presentarà “per motius professionals” i perquè considera que “és el moment de donar pas a l’Ajuntament a gent nova amb un aire diferent”. El portaveu de Ciutadans Progressistes afegeix que vol dedicar-se a la seva professió i, per això, fa un pas enrere.

No obstant això, Adelino Macías ha dit que no deixa la política: “Hi ha altres formes de fer política sense ser regidor”. Macías ha indicat que l’experiència d’estar al govern municipal durant aquests darrers anys “ha estat molt maca”. Adelino Macías és actualment regidor d’Indústria, Treball i Formació Ocupacional i de Cooperació i Solidaritat.

Macías ha recordat que diversos membres de CPLL aniran en aquesta ocasió en altres candidatures, com ara la de Ciutadans i la d’ICV-EUiA.

CPLL va ser la cinquena llista més votada en les eleccions municipals de 2011. La formació va obtenir 448 vots i un regidor.

Publicitat

Publicitat

Més notícies