Dissabte, 20 juliol 2024
26.4 C
La Llagosta

C’s la Llagosta presenta l’alcaldable, Jordi Sabanza, amb l’objectiu de governar

D'esquerra a dreta: David Gerbolés, Jordi Sabanza, i Inma Rubio.
D’esquerra a dreta: David Gervolés, Jordi Sabanza, i Inma Rubio.

Una quarantena de persones han assistit a l’acte de presentació de l’alcaldable de Ciutadans la Llagosta (C’s), Jordi Sabanza Jiménez. La formació, sense representació al Ple Municipal i que es presenta per segona vegada a les eleccions municipals, ho fa amb l’objectiu de fer un govern local. L’acte ha tingut lloc aquest dissabte al Centre Cultural i han intervingut principalment el candidat de C’s la Llagosta, Jordi Sabanza; el coordinador de C’s al Vallès, David Gerbolés; i la número 3 de la llista local, Inma Rubio.

Jordi Sabanza Jiménez, de 51 anys i xofer de professió, fins ara no s’havia dedicat a la política però es presenta amb l’objectiu de governar a la Llagosta. “L’objectiu és aconseguir l’alcaldia i poder canviar l’Ajuntament”, ha dit Sabanza, i ha afegit, “promourem un Ajuntament obert que sigui del poble”. C’s la Llagosta té com eixos principals del seu programa electoral el treball, els serveis socials, ajudes a la joventut i la tercera edat, i promoure l’esport de base.

Durant l’acte de presentació de l’alcaldable Jordi Sabanza, també s’ha donat a conèixer la resta de la candidatura de la formació local que està integrada per Jordi Sabanza, Sonia Sánchez, Inma Rubio, Óscar Muñoz, Jorge Sabanza Rodríguez, Aaron Martín, Juan Antonio Fernández, Raul López, Rebeca Crespo, Laia Bardon, Rafael Fajardo, Antonia Isabel Rodríguez, Dioni Cerezo, Noelia Sabanza, Benjamín López, Jorge Martínez, Teresa López i Mateo Ponce.

Publicitat

Publicitat

Més notícies