Ciutadans presentarà dissabte el seu candidat a l’alcaldia de la Llagosta

0
25

Jordi Sabanza Jiménez serà el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de la Llagosta en les eleccions del proper 24 de maig. La presentació del candidat tindrà lloc demà a partir de les 11.30 hores al Centre Cultural.

Està prevista la intervenció de Jordi Sabanza i de David Gerbolés, que és el coordinador comarcal de Ciutadans. Aquesta és la segona vegada que aquesta formació optarà a l’alcaldia de la Llagosta. En els comicis celebrats el 2011, Ciutadans va obtenir 150 vots a la nostra localitat, va ser la setena llista en nombre de vots i no va aconseguir cap regidor.

El llagostenc Jordi Sabanza Jiménez té 51 anys i és xofer de professió. Fins ara no s’havia dedicat mai a la política. Sabanza ha explicat que es presenten amb l’objectiu “de fer un ajuntament més transparent”. “Volem l’alcaldia per canviar les coses”, ha afegit el candidat de Ciutadans.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí