Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

Ciutadans presentarà dissabte el seu candidat a l’alcaldia de la Llagosta

Jordi Sabanza Jiménez serà el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de la Llagosta en les eleccions del proper 24 de maig. La presentació del candidat tindrà lloc demà a partir de les 11.30 hores al Centre Cultural.

Està prevista la intervenció de Jordi Sabanza i de David Gerbolés, que és el coordinador comarcal de Ciutadans. Aquesta és la segona vegada que aquesta formació optarà a l’alcaldia de la Llagosta. En els comicis celebrats el 2011, Ciutadans va obtenir 150 vots a la nostra localitat, va ser la setena llista en nombre de vots i no va aconseguir cap regidor.

El llagostenc Jordi Sabanza Jiménez té 51 anys i és xofer de professió. Fins ara no s’havia dedicat mai a la política. Sabanza ha explicat que es presenten amb l’objectiu “de fer un ajuntament més transparent”. “Volem l’alcaldia per canviar les coses”, ha afegit el candidat de Ciutadans.

Publicitat

Publicitat

Més notícies