Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Els veïns podran consultar el cens electoral a l’OAC a partir del 7 d’abril

Els veïns de la Llagosta podran consultar a partir del 7 d’abril el cens electoral a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) per poder votar als comicis municipals del 24 de maig. L’horari de consulta és de dilluns a divendres al matí, de dos quarts de nou a dues, i dimarts i dijous a les tardes, de quatre a vuit. Les llistes estaran exposades fins al 13 d’abril.

En principi, el període d’exposició pública comença el dia 6, però és festiu a Catalunya.

Com cada vegada que s’inicia un procés electoral, les persones majors de 18 anys amb nacionalitat espanyola poden consultar el cens electoral per verificar que les seves dades personals són correctes. Per poder exercir el dret a vot a les eleccions del 24 de maig és condició indispensable aparèixer en aquest cens.

Les possibles reclamacions es podran formalitzar a la mateixa OAC, mitjançant uns impresos que es faciliten al registre municipal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies