Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El PSC de la Llagosta presenta avui públicament la seva candidatura

Óscar Sierra (esq) amb membres de la llista del pSC (foto: Facebook PSC)
Óscar Sierra (esq.) amb membres de la llista del PSC (foto: Facebook PSC)

El Partit dels Socialistes de la Llagosta presentarà aquesta tarda, a les 19.30 h, la seva candidatura de cara a les properes eleccions municipals. L’acte tindrà lloc a la Sala Àgora de l’Institut Marina.

La presentació comptarà amb Maurici Lucena, portaveu del Grup Parlamentari Socialista. L’anterior cap de llista socialista a la Llagosta, Antonio Rísquez, serà l’encarregat de presentar l’acte. Per la seva part, el candidat del PSC a l’alcaldia Óscar Sierra introduirà a la resta dels membres de la llista.

A Sierra el segueixen a la candidatura, Conchi Jiménez, Mariano García, Raúl Valero, Antonia Illescas, Jordi Jiménez, Fran Ruiz, Aida Aguasca, Luis Ortí, Melania Beltrán, Sergio Barraso, Imma Buades, Raúl López, Miguel Ortiz, Inés Aguilera, Montse Cepas, Antonio Rísquez, Judith Robles, Anna Moltó, Benito García, Maria Gaona, Bartolomé Goñalons, Leonor Sabaté, Maria Àngels Bernabeu i Pedro Alcaraz.

La llista va ser aprovada divendres de la setmana passada per l’assemblea local del Partit dels Socialistes. El PSC és la primera formació de la nostra localitat que fa pública la seva llista de cara als comicis del proper de maig.

Publicitat

Publicitat

Més notícies