Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Virgínia Jiménez serà la primera representant d’EUiA en la llista conjunta amb ICV

img_20150316_wa0000Virgínia Jiménez serà la primera representant d’Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) de la Llagosta en la candidatura conjunta amb ICV a les eleccions municipals. Així ho van decidir ahir les 31 persones que van participar en les votacions per escollir l’ordre que ocuparan els candidats d’EUiA.

En total, ahir van votar 31 de les 46 persones que es van inscriure en el procés de primàries que, per primera vegada, ha organitzat EUiA de la Llagosta. La participació va ser d’un 67%. S’hi va registrar només un vot nul.

Els vuit candidats d’EUiA a la llista conjunta amb ICV seran, per ordre, Virgínia Jiménez, Jordi Alonso, Meritxell Carbonell, José Luis Gutiérrez, Sandra Damas, Raúl Pacheco, Ainhona Lozano i Ángela Bolívar.

Ara, els representants d’EUiA i d’ICV de la Llagosta han de confirmar la configuració definitiva de la candidatura, que serà presentada el proper 10 d’abril.

Publicitat

Publicitat

Més notícies