Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

EUiA de la Llagosta valida un cens de 46 persones per a les primàries del 15 de març

calendari primàries EUiAEsquerra Unida i Alternativa (EUiA) de la Llagosta va validar el dimarts un cens de 46 persones inscrites per participar en les primàries obertes de la secció local. La votació tindrà lloc aquest diumenge 15 de març a la seu del passeig Pintor Sert, número 19, en horari de 10 a 14 h. i de 16 a 18 h.

Les 46 persones inscrites, amb 10 afiliats i 36 simpatitzants, escolliran entre els vuit candidats -cinc dones i tres homes- que l’organització d’esquerres ha avalat. D’aquestes vuit persones, tres estan afiliats a EUiA i cinc són independents.

El coordinador local d’EUiA, Jordi Alonso, manifesta en un comunicat “la satisfacció de l’organització pel bon nombre de persones inscrites així com per la pluralitat, transversalitat i capacitat de les persones candidates que segur aportaran un gran plus a la candidatura electoral amb ICV”. En aquest sentit, la responsable d’organització, Virginia Jiménez, valora “l’encert que ha suposat realitzar aquestes primàries” i, afegeix que “la participació de les persones inscrites diumenge sigui molt alta”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies