Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

La primera reunió de la Comissió de Festa Major 2015 es va fer ahir a la Sala de Plens

foto comissió Festa MajorAhir es va fer la primera reunió de treball de la Comissió de Festa Major 2015. La trobada, que es va fer a la Sala de Plens, va servir per analitzar el pressupost, la programació i l’estructura de les Festes Majors d’anys anteriors. Un altre tema que es va tractar a la sessió va ser el nou reglament de la Comissió, que es va aprovar al Ple municipal del mes de febrer.

Una dotzena de persones van assistir a la reunió. Una de les qüestions que van tractar va ser la periodicitat de les trobades, que serà cada quinze dies. Els participants van rebre documentació de com s’havien desenvolupat en els darrers anys la Festa Major, no només pel que fa a les activitats, sinó també al seu pressupost, els recursos que s’hi dediquen i la ubicació dels escenaris. Sobre aquest darrer tema ja es va iniciar un debat per fer diferents aportacions.

Els tècnics municipals també van informar sobre l’aprovació al darrer Ple municipal del reglament de la Comissió de Festa Major. Aquest document vol servir per donar continuïtat a la mateixa, estructurar-la i aclarir les seves competències. El reglament també determina que la Comissió és un òrgan independent de participació ciutadana i que les seves decisions són vinculants

Publicitat

Publicitat

Més notícies