Dilluns, 30 setembre 2024
24.5 C
La Llagosta

El CD Viejas Glorias s’estrena amb victòria contra el Vista Mar (4-5)

El CD Viejas Glorias va estrenar-se a la Preferent amb una victòria al camp del Vista Mar Legends, de Mataró. L’equip llagostenc va imposar-se per 4 a 5 amb un triplet de Cristian Fernández i les dianes de Cristian López i Abel Fernández.

El Viejas Glorias va mostrar dues versions a Mataró. En la primera part va marxar amb un 2 a 0 en contra. En canvi, en la represa va capgirar l’electrònic fins al 2 a 4. Tot i això, el Vista Mar va ajustar l’electrònic amb el 3 a 4. A les acaballes el Viejas Glorias va marcar el cinquè gol i els locals van tornar a escurçar la diferència.

El Viejas Glorias enceta una nova temporada amb la màxima ambició després de l’ascens de la passada campanya. Enguany, torna a ser l’entrenador José Ortuño. El pròxim partit dels llagostencs suposarà el debut a casa de la nova categoria, que és la segona màxima divisió de l’Associació Futbol Veterans Vallès Maresme. El Viejas Glorias rebrà dissabte el Rocafonda B, a les 17 h, que en la primera jornada va perdre contra el Vilamajor, per 4 a 5.

Publicitat

Publicitat

Més notícies