Diumenge, 29 setembre 2024
17.2 C

El FS Unión Llagostense guanya la Penya Blaugrana de Montmeló (4-2)

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar dissabte la Penya Blaugrana de Montmeló per 4 a 2 en un partit molt igualat. Sergi López va debutar a la porteria local. El llagostenc va salvar el seu equip en els primers minuts amb dues grans intervencions, però va ser expulsat gairebé al final de la primera part per tocar la pilota amb la mà fora de l’àrea.

Óscar va marcar l’1 a 0. Després, Gerard, sol al segon pal, va xutar fora en una ocasió molt clara. El 2 a 0 va ser obra d’Álex.

Després de l’expulsió de Sergi López, els llagostencs van haver de jugar dos minuts amb un home menys, però els visitants no ho van aprofitar. Al començament de la segona part, Gerard va enviar una pilota al pal. Abraham va evitar el gol visitant amb dues bones aturades i Kevin i Gerard van posar a prova al porter del conjunt de Montmeló.

Els visitants van reduir distàncies amb un gran xut. Álex va recuperar una pilota en atac i no va perdonar. Amb el 3 a 1, els visitants van tenir tres clares ocasions. Poc després, va arribar el 3 a 2. Álex va enviar un xut al pal i Marc va gaudir de dues bones oportunitats. Álex va sentenciar en el tram final amb el seu tercer gol particular.

El FS Unión Llagostense es manté com a líder del grup 2 de la Tercera Catalana amb 30 punts, tres més que el segon classificat, el Ciutat de Granollers B. El conjunt llagostenc rebrà el proper cap de setmana la visita del Manlleu B, que és sisè amb 18 punts.

D’altra banda, el sènior B del FS Unión Llagostense va guanyar el cap de setmana per 1 a 4 a la pista del Masnou. Els llagostencs van començar perdent, però van remuntar amb dos gols de Cubero, un de Joel i un altre d’Álvaro. Els de la nostra població són líders del grup 1 de la Tercera Catalana amb 29 punts, dos més que el segon, el Premià de Mar. Ara, jugaran a la pista del Mataró C, que és sisè amb 22 punts.