Dilluns, 30 setembre 2024
24.5 C

El CE La Llagosta remunta contra l’Espluguenc B (2-1)

El CE La Llagosta va guanyar en el debut com a local a la Tercera Catalana. L’equip llagostenc va imposar-se dissabte contra l’Espluguenc B, per 2 a 1, i confirma el bon inici de la temporada després d’empatar en la primera jornada al camp del Can Vidalet B (1-1).

Contra l’Espluguenc B, l’equip llagostenc va suar de valent perquè va necessitar remuntar l’electrònic. En la primera part, el duel va estar molt igualat i el marcador no es va moure fins al minut 73, quan els visitants van avançar-se després d’un servei de córner. El gol de l’Espluguenc B va activar a l’equip llagostenc que en dos minuts va empatar en un xut de falta d’Albert Corzo i poc abans del final va fer el definitiu 2 a 1 en un bon remat d’Ivan Vicente. A les acaballes del partit, l’àrbitre va expulsar Ruben, per doble targeta groga, i a un jugador i entrenador de l’equip rival per protestar, ja amb el partit acabat.

La Llagosta ocupa el vuitè lloc, del grup 11 de la Tercera Catalana, amb 4 punts. “Crec que hem fet un bon inici de temporada amb un empat i una victòria. Això demostra que l’equip és competitiu en la nova categoria”, assenyala Antonio Rísquez, president del CE La Llagosta, i que dissabte va exercir d’entrenador per l’expulsió en la primera jornada del tècnic, José Maria Corzo.

El pròxim partit de La Llagosta serà diumenge al camp del primer classificat, l’Atlètic Ibèria, que ha guanyat les dues primeres jornades contra el Sant Ignasi, 6 a 2, i el Sector Montserratina B, per 1 a 5.