Divendres, 27 setembre 2024
23.7 C
La Llagosta

Arrenca el projecte del nou sènior femení del CD La Concordia

El projecte del nou sènior femení del CD La Concordia ja comença a prendre forma. El nou primer equip absolut torna a les pistes de futbol sala després de dos anys d’aturada i enguany reprendrà l’activitat a la Primera Catalana amb la voluntat de recuperar la Segona Divisió espanyola, en un futur. El nou equip va arrencar amb la pretemporada el passat 13 de setembre.

El projecte estarà liderat per l’entrenador Xavi Coma, amb experiència en altres clubs, com ara l’Sporting Montmeló, el Premià de Dalt, l’Alella o l’Atlètic Català. “El projecte és engrescador perquè es vol intentar recuperar en uns anys la Segona Divisió espanyola. Hem d’anar pas a pas, primer consolidar la plantilla”, assenyala el tècnic, Xavi Coma, que com a principal objectiu d’enguany s’apunta “a la permanència a la Primera Catalana, si després podem lluitar per l’ascens, ja veurem”.

La plantilla de La Concordia ja suma gairebé una desena de jugadores, que d’aquestes n’hi ha quatre que tornen a la disciplina blaveta amb Marta Coll, Iris Gutiérrez, Cinthia i Rocio. La voluntat de la banqueta és sumar una dotzena, abans de la primera jornada que tindrà lloc el cap de setmana del 19 i 20 d’octubre. “Comencem el projecte des de zero i el més complicat és formar una plantilla. Volem aconseguir les 12 jugadores i en això estem”, diu Coma.

La setmana passada La Concordia va jugar un primer amistós amb derrota, per 3 a 1, contra la Penya Blaugrana Montmeló, també de la Primera Catalana. La pròxima setmana visitarà el Sabadell B, també de la Primera Catalana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies