Divendres, 27 setembre 2024
23.7 C
La Llagosta

Pau Ramos, convocat amb la selecció catalana sub-19

Pau Ramos, jugador del juvenil del FC Barcelona, ha estat convocat per la selecció catalana sub-19 de futbol sala. L’esportista de la nostra localitat encetarà dilluns els entrenaments amb Catalunya a Monistrol de Montserrat amb l’objectiu de completar la preparació i formar part del conjunt català que participi en la fase prèvia del Campionat d’Espanya.

Fa unes setmanes que Pau Ramos va encetar la pretemporada amb el juvenil blaugrana, que enguany és jugador de segon any. A més, està en dinàmica d’entrenaments amb el filial i el diumenge passat va debutar en un partit amistós amb el primer equip del Barça. “He complert una part del meu somni, vaig pas a pas”, assegura Pau Ramos després de debutar amb el primer equip contra el Montbui: “em vaig sorprendre perquè vaig jugar de titular i vaig tenir molts minuts, estic molt content”.

Pau Ramos té aquesta temporada l’objectiu de ser un jugador important amb el juvenil i intentar fer-se un lloc amb el filial, a més d’esperar la seva oportunitat amb el primer equip per debutar en un partit oficial.

Publicitat

Publicitat

Més notícies