Diumenge, 29 setembre 2024
17.2 C
La Llagosta

La cinquena edició de la Mostra d’Entitats se celebrarà dissabte

Un total de 27 associacions participaran dissabte en la cinquena edició de la Mostra d’Entitats de la Llagosta, que organitzarà l’Ajuntament. Les entitats disposaran d’estands al passeig de l’Onze de Setembre de les 11 a les 20.30 hores.

Durant la jornada, es muntarà un escenari que acollirà actua­cions de les diferents associacions locals entre les 11.30 i les 20.30 hores. També hi haurà activitats paral·leles.

La ciutadania podrà participar en una gimcana sobre les associacions de la Llagosta. Els participants optaran al sorteig d’un obsequi, dos menús degustació del Restaurant Gentilicis de la Llagosta.

De les 11 a les 14 h i de les 17 a les 20.30 h, hi haurà un videomató 360º per a tota la ciutadania.

La Mostra d’Entitats finalitzarà amb una actua­ció d’Arrumba2 a partir de les 20.30 hores.

L’objectiu de la Mostra d’Entitats és donar a conèixer a la ciutadania el teixit associatiu de la nostra població.

En el marc de la Mostra d’Entitats, avui dijous se celebrarà el Mercat d’Idees, que consistirà en una ponència i un debat obert sobre el teixit associatiu. L’encarregat de la conferència serà Gerard Corriols, pedagog i educador social, postgrau en Comunicació i màsters en Sostenibilitat i Educació, formador expert en processos d’enfortiment del tercer sector i professor de Gestió Cultural a la UAB i d’Animació Sociocultural a la UNED.

La xerrada, oberta a tota la població però especialment a representants de les entitats, començarà a les 18.30 hores al Saló de plens de l’Ajuntament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies