Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

La Mostra d’Entitats rep un bon nombre de visitants

La recuperació de la Mostra d’entitats de la Llagosta va tenir molt bona acollida per part de la ciutadania. Els estands de les més de 25 entitats de la nostra localitat que es van posar al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre van rebre un bon nombre de visitants que es van interessar per les seves activitats. La mostra biennal no se celebrava des del 2018, la pandèmia la va aturar i enguany s’ha decidit reprendre-la.

Els estands informatius van anar acompanyats d’activitats, algunes al mateix lloc i altres a l’escenari que es va instal·lar al final de la Mostra. La Carpa va escenificar un parell de peces de creació pròpia; La Llagosta Club de Ball va fer algunes exhibicions; Resistència Literària va realitzar lectures de relats i poesia; també va haver-hi un concert de l’Escola Municipal de Música, un tastet de danses del Grup de Ball de Gitanes, l’actuació de Grupo Carbelleira i la cantant Rocío Ramírez.

Altres activitats que es van dur a terme van ser la presentació d’un nou joc de taula de l’Associació Viu la Riera, un taller de bonsais, un col·loqui sobre el territori i els espais naturals de la Llagosta i un videomató. La jornada va comptar amb animació durant tota la fira i la possibilitat de participar en la gimcana associativa. Les persones participants van haver d’omplir un qüestionari sobre entitats de la nostra localitat. Totes elles van entrar al sorteig d’un menú degustació per a dues persones, gentilesa de l’Ajuntament al Restaurant Gentilicis. Després del sorteig estava prevista l’actuació del duet Arrumba2, però la pluja ho va impedir.

La regidora de Participació Ciutadana, Eva Villanueva, s’ha mostrat molt satisfeta i ha comentat que “estem molt contents, tant amb la participació de les entitats com de la gent que va passar al llarg del dia. A més, el temps ens va respectar fins a gairebé el final”. La regidora ha explicat que “les entitats van gaudir del dia, van poder mostrar-se a la ciutadania i van crear noves sinergies entre elles”. Villanueva ha afegit que “la intenció és recuperar la celebració de la Mostra cada dos anys”.

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, considera que la Mostra ha estat “la festa de les entitats, que és una expressió artística, cultural, solidària, mediambiental del municipi de la Llagosta”. Sierra ha avançat que, aviat, es posarà en marxa l’Oficina de les entitats, ja que “l’acompanyament a les entitats és important, han de trobar un Ajuntament proper, i per això obrirem una oficina per poder fer els tràmits. Hi haurà una persona que, amb cita prèvia, els ajudarà a realitzar la petició de les subvencions, la seva justificació, demanar espais a la via pública… A vegades les administracions posem les coses més difícils i ara l’Ajuntament ho vol posar més fàcil”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies