Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Obertes les preinscripcions escolars per al curs 2024-2025

Fins al 20 de març està obert el període de preinscripció per al pròxim curs escolar (2024-2025) per a segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria.

La sol·licitud de preinscripció es pot fer al centre escollit en primera instància. Només s’ha de fer una única preinscripció. També s’hi pot realitzar al web del Departament d’Educació. Cal adjuntar-hi tota la documentació d’identificació i els criteris que corresponguin.

És molt important respectar les dates de preinscripció, perquè les sol·licituds que es presentin fora d’aquest termini perdran totes les prioritats que haurien pogut tenir a l’hora d’obtenir plaça. Els criteris de prioritat serveixen per donar una puntuació a cada sol·licitud. D’aquesta manera s’estableix l’ordre d’accés a les places de cada centre.

Tot i que el termini per fer el tràmit finalitza el 20 de març, hi ha fins al 22 de març per presentar documentació acreditativa que no s’hagi pogut adjuntar durant el període de presentació de sol·licituds.

El 17 d’abril es publicaran les llistes de sol·licituds amb la puntuació provisional. Del mateix 17 i fins al dia 22 es podran presentar reclamacions. El dia 25 es publicaran les llistes amb la puntuació definitiva. El 30 d’abril es farà el sorteig per resoldre les sol·licituds de preinscripció empatades en punts i el 2 de maig es publicarà la llista ordenada.

En el cas d’infants que no tinguin centre assignat per diversos motius, s’obrirà un període de peticions de preinscripció del 29 al 31 de maig. El 7 de juny es publicarà l’oferta final de places dels centres i, el 10 de juny, les llistes definitives d’alumnat admès.

Tota la informació es pot trobar al web del Departament d’Educació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies